Mijn Maand: April

02-04-19
Flink training 
Met Flink trainer Kim op stap, als co-trainer mee gegaan naar Middelpolder om training te geven aan studenten van het ROC Nova College. De leerlingen werden super enthousiast van ons en we hebben een hoop gedaan. De studenten zijn een ervaring rijker.  

08-04-19
Mijn ervaring van de open dag en avond
We hebben een hoop werk gehad, en het was leuk om computer werk te doen. Samen met Yvonne
de opzet gemaakt van de voorbereiding van de open dag en avond, en dat was een handig om te hebben. Daarom hebben we een schema gemaakt met de namen van de mensen die er aanwezig waren, de indeling van de ervaringsdeskundigen en wat ze die middag en avond konden doen met de tijden erbij!

10-04-19
Stagemarkt met Bart
Ik werd mee gevraagd om de stagemarkt te doen. Super om te doen en vanuit mijn ervaring te vertellen aan het ROC Amsterdam.

 

Dit is mijn ervaring wat ik heb meegemaakt in deze maand; April! 

Comments are closed.