Mijn Maand: Februari

Wat ik heb gedaan?

Je eigen verhaal schrijven over je eigen ervaring:

Ik heb erg veel ervaringen meegemaakt in mijn leven en ik ben er goed in om erover te schrijven.

Samen werken over maken van workshop met het thema inleven en over zelfvertrouwen. Samengevoegd met moeilijke thuissituatie.

 Samen werken vind ik erg lastig. Zeker over dingen nadenken en bedenken. Ik heb nooit een workshop gemaakt en dan is het best lastig om goed te bedenken waar je het over wil hebben. Hoe ik mijn ervaringen kan inzetten is nog een beetje zoeken. Maar alles is te leren.

Leren PowerPoint maken/presentatie geven erover.

Ik heb nog nooit een PowerPoint gemaakt maar heb er wel veel interesse in. Ik ben best wel goed om met de computer te werken. Ik ben gewoon begonnen om er 1 te maken en had eerst 3 pagina’s en ik heb het laten zien aan iemand en diegene zei dat ik te veel tekst had. Ik moest proberen om meer met plaatjes/ foto’s te werken en dat heb ik gedaan en ben uiteindelijk bij 8 pagina’s gekomen. Het thema wat ik heb gebruikt ging over G-Bowlen want daar zit ik op. Ik heb hem voor onze eigen groep gepresenteerd en iedereen vond het een hele goeie en mooie presentatie.

Start up

Ik heb ook een start up gedaan voor nieuwe begeleiders samen met mijn collega. We hebben het met een PowerPoint gedaan. Voor mij ging dit wel lastig. Ik had de PowerPoint niet goed bekeken waardoor ik helemaal in de war raakte. Mijn collega nam het over van mij en daarna kon ik verder door op mijn coach haar vragen door te gaan. Ik heb hiervan geleerd om beter te gaan samenwerken en de PowerPoint zelf aan te passen waar het voor mij nodig is. Een mooi leerpunt, van moeilijke situaties kan je leren en zal het mogelijk de volgende keer beter gaan.

Comments are closed.